LeaderDrKongНеЗнайкаLittleArtistMontexLitle PresidentDeliAtlanticCaliforniaBest StyleGoldexLuckySmile
ТОВ «Лідер-Трейдинг»

Телефони по регіонах
з 9:00 до 18:00
e-mail: leadertm|hVeB@bsmmcHukr.net
Нові надходження

Представляємо Вашій увазі надходження компанії Leader Trаding:

Рюкзаки та ранці Dr.Kong. Практичні поради у виборі ранця.

     Всі батьки маленьких першачків стикаються з проблемою вибору правильного ранця для своїх дітей. Але сучасний ринок шкільних товарів пропонує величезний асортимент ранців, портфелів, рюкзаків, різноманітних моделей, дизайнів, різних по ціні. Багато батьків, вибирають ранець виходячи з його зовнішнього вигляду, інші мотивуються ціною виробу, деякі купляють ранець, на який вкаже дитина. Але не завжди вибір вдалий, як же не розгубитись в такому різноманітті?

     Ми спробуємо дати Вам декілька цінних порад, які допоможуть Вам правильно обрати ранець, який ідеально підійде вашій дитині.

                Здоровя дитини в першу чергу!

Вага. Зверніть увагу на вагу рюкзака. Вага наповненого рюкзака не повинна перевищувати 10%  від маси тіла дитини. Нижче наведемо таблицю рекомендованої ваги наповненого ранця для дітей різного віку.

6-8 років

До3 кг

9-13 років

До 4кг

14 років

До 5 кг

15-16 років

До 6 кг

Рюкзаки та ранці торгової марки Dr.Kong, завдяки використанню новітніх технологій та додержанню санітарно-гігієнічних норм повністю відповідають вимогам. Вага ранців-коробів Dr.Kong для молодших школярів від 800 до 1100 гр.

Ортопедична спинка. Вибираючи ранець для ваших дітей, Ви повинні памятати, що ортопедична спинка в ранці, це обовязкова умова. У дітей молодшого шкільного віку хребет та осанка активно формуються, а додаткове навантаження у вигляді неправильно підібраного ранця, може нанести непоправну шкоду здоровю вашої дитини. В усіх рюкзаках торгової марки Dr.Kong, починаючи від найменшого короба, закінчуючи рюкзаком для дорослих, є ортопедична спинка. Форма ортопедичної спинки рюкзаків змодельована так, щоб повністю зняти навантаження з хребта дитини., що запобігає виникненню сутулості та сприяє формуванню правильної осанки у дітей. Дизайн спинки схвалений та запатентований асоціацією ортопедів. Тканина на спинка рюкзаків Dr.Kong – дихаюча, лямки рюкзаків широкі та м’які, що не врізаються в плечі дитини. Довжина лямок регулюється – тож ви зможете відрегулювати їх так, щоб рюкзак щільно прилягав до спини.

Всередині рюкзаків Dr.Kong є спеціальне відділення для книжок, яке також допомагає розвитку правильної постави, адже крім ортопедичної спинки, книжки школяра також щільно прилягають до спини та допомагають поставі

Показники якості рюкзака.

Ортопедична спинка рюкзака – це ще не все, на що потрібно орієнтуватись. Наступний критерій  - це якість самого рюкзака. Які ж основні показники якості?

1.       Тканина ранця повинна бути легкою, цупкою та вологотривкою Малюнок не повинен стиратися чи витиратися.

2.       Шви та канти міцні та добре оброблені, пластикові деталі гладкі, щоб мінімізувати можливість того, що дитина пораниться.

3.       Замки та блискавки зручні та надійні, щоб не тільки Ви, але й ваша дитина могли з легкістю відкривати та закривати ранець.

4.       Корпус повинен бути укріплений, щоб рюкзак добре тримав форму.

5.       В рюкзаку повинно бути декілька зовнішніх карманів для речей дитини – пляшечка з водою, бутерброд та ін.

6.       Дно ранця повинно бути або з водонепроникної тканини, або оснащене невеличкими пластиковими ніжками.

Рюкзаки та ранці Dr.Kong повністю відповідають вищезгаданим критеріям. При виготовленні рюкзаків використовуються сучасні та якісні матеріали і фурнітура, корпус ранців-коробів має надійний каркас, завдяки чому вони прекрасно тримають форму, а зручні зовнішні та внутрішні кармани допоможуть вашій дитині розмістити в рюкзаку все, що їй необхідно в навчанні.

Розмір та примірка.

Розмір рюкзака – важливий, адже вашій дитині повинно бути зручно. Наведемо декілька порад, як правильно підібрати ранець за розміром:

  1. Ширина ранця не повинна перевищувати ширину плечей дитини
  2. Верхній край ранця та плечі дитини повинні знаходитись на одній висоті.
  3. Нижній край ранця повинен знаходитись на рівні попереку дитини.
  4. Ранець повинен щільно прилягати до спини.

Якщо ви бачите, що рюкзак не відповідає вищезазначеним вимогам, краще приміряти іншу модель. Не купуйте рюкзак на виріст, адже вашій дитині буде не зручно.

 

Скільки коштує здоровя

Наостанок декілька слів про вартість якісного ранця. Справді якісний ранець не може коштувати дешево. Багато батьків прагнуть зекономити та купити більш дешевий ранець. Подумайте!  Це ваша дитина, а неякісний ранець може вплинути на її подальше здоровя! Чи варта ця примарна економія здорового майбутнього Вашої дитини?

Сподіваємось наші поради допоможуть Вам обрати справді якісний ранець – ранець торгової марки Dr. Kong!


 
Ваш кошик
товарів:
0
на суму: (грн) 0.00
Оформити заказ Реєстрація Забули пароль?
Презентації
Новинки